جستجو   :  

طرز تهیه بامیه عربی(ویژه رمضان)

 طرز تهیه بامیه عربی

 

 

 

زولبیا و بامیه و گوش فیل در ماه مبارک رمضان یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها در بین خانواده های ایرانی هستند که بامیه در دو نوع بامیه ایرانی و بامیه عربی موجود است که هر کدام از این نوع بامیه ها طعم های مختلف و متفاوتی دارند. دستور پخت بامیه عربی تفاوت های زیادی با دستور تهیه بامیه ایرانی دارد.

 

 

مواد لازم برای بامیه عربی (ویژه رمضان)

آرد 1 لیوان آب

2عدد تخم مرغ درشت

2 عددکره50 گرم

2 قاشق غذاخوری شكر

 

 

 

مواد لازم برای تهیه شربت بامیه عربی

 

آب : نصف پیمانه

شکر : ۱ پیمانه

آبلیمو : ۱ قاشق مرباخوری

محلول زعفران : به میزان لازم

 

 

طرز تهیه بامیه عربی

 

ابتدا مایه خمیر را به همراه آب ولرم و شکر در درون ظرف مناسبی حل کنید و سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۵ دقیقه ظرف را در گوشه ای قرار دهید تا خمیر به خوبی پف کند. در درون ظرف دیگری آرد و ماست و محلول زعفران و کره و پودر هل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و مایه خمیر پف کرده را بر روی مواد مخلوط شده بریزید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید سپس دوباره روی ظرف خمیر را بپوشانید و ظرف را به مدت ۶۰ دقیقه در مکانی گرم قرار دهید تا به خوبی ور بیاید. بعد از مدت زمان ذکر شده تخم مرغ ها را به مایه بامیه اضافه کنید و دوباره مایه بامیه را هم بزنید.

 

در مرحله بعدیه ساخت بامیه عربی در درون ظرف گودی روغن را بریزید تا داغ شود سپس با کمک قاشق مقداری از خمیر را در درون روغن بریزید تا به خوبی پف کند و طلایی شود و سپس بامیه های آماده شده را از درون روغن بیرون آورید و در درون شربت بامیه بیاندازید و تا بامیه های عربی به خوبی با شربت آغشته شوند.

 

برای تهیه شربت بامیه می توانید همه مواد شربت را در درون قابلمه ای مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و سپس قابلمه شربت را بدون هم زدن بر روی حرارت گاز قرار دهید تا بجوشد و به خوبی غلیظ شود.

بعد از آماده شدن بامیه عربی می توانید آن ها را در درون ظرف مناسبی قرار دهید و سپس روی بامیه ها را با کمک پودر پسته به زیبایی تزیین کنید.

 

 

 

 

طرز تهیه شربت :

 

آب و شکر را داخل قابلمه بریزید روی حرارت قرار دهید تا شکر در آب حل شود وقتی آب جوش اومد دیگه هم نزنید.  حرارت را کم کنید و بزارید 20 دقیقه بجوشد. بعد زعفران، گلاب، آبلیمو و جوهرلیمو را اضافه کنید 5 دقیقه صبر کنید بعد زیر حرارت را خاموش کنید . شربت را بزارید خنک شود.

 

 

 

تاریخ درج  :  1399/2/3  
تعداد بازدید تا کنون :560

نطرات کاربران

 
ارسال نظر 
نام شما :
آدرس ایمیل :
متن پیام  :

   
تصویر امنیتی